Till toppen

Väggarna är uppe

Hej! Nu börjar det äntligen hända något i huset. Jag har inte varit inne i huset på säkert en månad men nu äntligen fick jag komma in. Alla väggar var uppe och de höll på att sätta skivor på dem. Så nu kan man tillslut se hur allt verkligen kommer se ut. Det är så svårt att föreställa sig hur stort eller litet något är när man bara sett det på papper. Jag tycker nog att alla rummen känns större än jag trott förutom det rummet som är mest öppet, dvs kök matsal och vardagsrum. Det är alltså största rummet men det som kändes mindre än på ritningen. 😂


Översta bilderna är det första man ser när man kommer in i huset. Trappan kommer inte stå så som den gör nu utan det är bara byggtrappan. Bänken ni ser på första bilden är byggmaterial så det ska inte heller vara där.


Sista bilden är vårt sovrum. Kan inte se mig mätt! 😍 Än så länge så är det helt klart favoritrummet. Där kommer vi sova gott 🤗.

2 kommentarer

Pannkakskaos

Härliga söndag! Det är HV-dagen så vi begav oss tidigt till Kinnarps arena för att kolla på alla festligheter och delta i pannkakaskaoset som de marknadsförde det som. 35 pix för all you can eat pannkakor! Jolie har gått från att äta allt, till att endast dricka välling till att nu igen äta allt och dessutom  sjukt mycket. Det första hon säger på morgonen är "gjöt" "jågutt" "mat". 

Igår var vi och shoppade ett gäng med skor till Jolie då alla andra blivit små. Spana in dessa små söta boots. "Mus, piiip piiip piiip" säger nya lyckliga ägarinnan. Jolie är nästan mer skogalen än mig så hon dök i plastpåsen med alla nya skor när vi kom hem. 

0 kommentarer

Spabadet är beställt!

Hej! Vet ni vad. Idag klickade vi hem ett spabad till utsidan. Vad är det förresten för skillnad på "spabad och "utomhusjacuzzi"? Utomhusjacuzzi låter ballare än spabad. Men strunt samma, fasen vad här ska bubblas! Vi hittade ett för 6 personer och som även hade bluetooth-högtalare. Bauhaus hade just nu hade kampanj på denna och den var därför nedsatt 15000 kr. Ja, femtontusen! Det gjorde att priset hamnade 5000 kr under vad vi trodde/hade räknat på att det skulle kosta. Perfekt!
 
 
Killarna har gjutit en betongplatta på marken där badet ska vara (där den lilla stegen står på bilden). Och just nu är de i full gång med att platta och jämna ut marken på baksidan och på sidan av huset där det ska byggas terass, med ett hål för spabadet. Karet kommer alltså inte stå på trägolvet utan vi kommer sänka ner det lite så det står på plattan för bättre stabilitet. Fullt med vatten kommer karet väga 1,3 ton. Hur många vill komma och bubbla hos oss sen? :D
 
3 kommentarer